Några dagar till

Vi är fortfarande på sjukhuset, eller jag och Wiktor bytte tidigare i dag, så jag åkte hem till Adde och Wiktor stannade med Alex. Andningen har inte förbättrats, han måste ha syrgas hela natten, och vi vet nu att det hela beror på metapneumoviruset. Jag hade aldrig tidigare hört om det, men det liknar tydligen RS-viruset. Läkaren sa i dag att vi troligen måste stanna ytterligare några dagar, så troligen till början av nästa vecka.
 
 
Som tur är Alex fortfarande på gott humör, det är helt otroligt hur han kan vara så glad hela tiden, och tack vare det är jag inte orolig, men däremot är det jättejobbigt när sköterskorna måste tömma hans luftvägar på slem så ofta. Då gråter han så det skär i hjärtat på en <3 Men så fort slemmet är tömt och slangarna läggs undan så tittar han på en igen med stora ögon och ler.
 
I dag fyller han 6 månader, tiden har gått så fort!
 
Wiktor stannar kvar på sjukhuset tills i morgon, då byter vi igen. Jag är glad att vi i alla fall är två om det hela, att vi är ett team som hela tiden är på samma spår och som utan problem kan byta med varandra och turas om att vara hemma och se till så att allt fungerar där och så att Adde har det bra och sedan vara på sjukhuset och sitta med Alex. Det gör allt så mycket lättare! 
 
0 kommentarer