Liten blir större

I helgen insåg vi att Alex vuxit så mycket på längden att han just och just får plats i liggdelen. Därför bytte Wiktor ut den till sittdelen, och i går när det var fint väder och flera plusgrader blev det en premiäråktur med Alex i den. Lite orolig var jag över att han skulle få för kallt, med tanke på hur läget har varit med hans förkylning och andning, men jag byltade in honom i flera lager.
 
 
Han trivdes med att kunna se mer av världen utanför vagnen. Vi bytte till sittdel ungefär vid samma ålder också med Adde, snäppet tidigare, men det var slutet av mars och varmare väder, så då var det lättare att ta beslutet.
 
Själv hade jag en hel del ångest över att byta till sittdelen, för det kändes med ens som att Alex blivit så stor, och som att det är slutet på en hel era och nu kommer vi aldrig mer behöva använda liggdelen (antar jag) och oj vad mina pojkar blir stora, och så kände jag mig som världens blödigaste mamma, haha.
 
 
Jag körde sommarsportkläder i går, med halsduk, ändå fick jag för varmt medan jag promenerade. Och det är inte lätt att försöka sig på en selfie, som vanligt, särskilt inte när jag går och är tvungen att ta femtioelva foton för att där ska finnas en enda som inte är suddig eller där jag inte ser galet stel ut, på grund av att jag försöker knäppa en bra bild snabbt som sjutton och är väldigt medveten om vad folk som ser mig kanske tänker när de ser en mamma med barnvagn som går och ler stelare än en botoxad plastikopererad barbie mot selfiekameran medan hon powerwalkar, haha. "Vad ääär det där för en narcissistisk galning?"
 
 
Adde var också glad över sittdelen, han gillade att han kunde se Alex så mycket bättre och att de nu kan "tala" med varandra bättre på hemvägen. De är så gulliga ihop!
1 kommentar
Christina

Mysigt! Saknar barnvagnspromenader, mina barn är 24 och 21 nu så det var ett tag sen :) Får se fram emot barnbarn!