Guldkant på lördagen

Vilket härligt väder vi har haft i dag! På morgonen åkte vi alla fyra på familjesim, vanligtvis har vi det på måndagar, men när Alex var sjuk var vi tvungna att boka om och valde då den här lördagen som ersättande badtur. På vägen hem kände vi att det var en perfekt dag för skogstur, picknick och grillkorv.
 
 
Vi insåg rätt snabbt att alla promenadvägar och -stigar här i närheten med mer natur var rena rama isbanor, så vi bestämde oss för att köra på enbart picknick och grill, ingen skogstur. I stället gick vi och handlade och sedan tog Wiktor och Adde fram grillen och slängde på några korvar där (vegokorvar till mig och Adde). Wiktor grillade och Adde grävde med sin grävmaskin i snön. Jag fixade smörgåsar så länge, och sedan satt vi hela familjen ute på den inglasade verandan och åt. 
 
 
Det var redan 20 grader varmt där medan solen lyste som mest, så det blev svettigt med ytterkläderna på och de åkte av rätt snabbt. Sedan lite kaffe och wienerbröd på maten så kändes livet riktigt härligt! Ibland behövs det väldigt lite för att en vanlig vinterlördag ska få en stor guldkant.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka och äta med min vän Maria. Ha en fin kväll alla! <3
0 kommentarer