Bästa helgen

Vi har en ovanligt bra helg bakom oss, som motvikt till helgen innan som vi tillbringade på sjukhuset och med andra ord var ovanligt dålig.
 
I lördags hade vi besök av en av mina kompisar som bor i Österbotten och i går hade vi besök av ett kompispar som bor i Åbo och som har en pojke som är lika gammal som Adde. Och så har vi haft fredagsmys och lördagsmys och ätit tortillas, och jag och Adde har bakat kladdkaka.
 
 
Och i går på eftermiddagen hade Wiktor bokat bord åt oss alla på Bistro O Mat som blivit ett stammisställe för mig och Wiktor. I går tog vi för första gången med pojkarna dit. Vi åt redtaurangens brunch, som pågick hela dagen.
 
 
Jag och Wiktor åt tre rätter, Adde åt två: förrättsbuffé och efterrättsbuffé. Alex åt mest majsbågar och satt och tittade på och charmade de andra restauranggästerna. Förrättsbuffén var en buffé av blinier och olika röror, otroligt gott!
 
 
Till huvudrätt valde jag sik, och även den var jättegod! Adde nallade åt sig det mesta av min skummade sås, haha. Det är i alla fall kul när han vill smaka nya saker.
 
 
Och på efterrättsbordet fanns citrontårta, pannacotta, fruktsallad och olika ostar med tillbehör. Mumsigt värre!
 
 
Det var verkligen en jättefin söndag och ett suveränt avslut på helgen! Jag laddar energi när vi umgås så här alla fyra, det behöver inte vara på restaurang eller på något annat särskilt ställe utan kan lika bra vara hemma i soffan. Men i går kändes det extrabra att det blev just där på middagsbrunchen, eftersom jag tillbringat så mycket tid ensam hemma med pojkarna den senaste månaden (om man bortser från den här gångna helgen och sjukhusvistelsen förra helgen).
 
På natten blev dock läget lite sämre igen, med Alex som åter började hosta och snörvla och väldigt ofta vaknade och grät.. I går sa jag till alla att han mått bättre under helgen än han gjort sedan julen, utan hosta och utan snuva och en andning som funkar. I natt kände jag att jag nog hade jinxat det genom att säga så ... 
1 kommentar
MalinS

Mums! Ser supergott ut!😍