Skogspromenad

Läkarbesöket i dag gick bra, allt var bra med Alex, och det känns ju alltid som en lättnad – också när man inte har förväntat sig något annat, men lite nervös är jag ändå alltid under läkarkontroller med pojkarna.
 
På eftermiddagen gick jag och Adde en sväng till skogen. Han tycker om att vara där, undersöka växter, pinnar och stenar och titta efter blåbär eller lingon. Själv tycker jag det känns lyxigt att vi har så kort väg till något som känns som riktig skog. Som barn älskade jag själv att springa runt i skogarna som fanns precis utanför huset där jag är uppvuxen, men som vuxen har jag helt kommit ifrån det. Nu känns det bra att ha en orsak att återupptäcka den sidan hos mig själv igen tillsammans med Adde (och senare också Alex). För mig känns det dessutom viktigt att göra naturen til en självklar del av mina barns liv och lära dem att värdesätta och värna om den.
 
 
Vi hittade några blåbär som envist hängde kvar i blåbärsriset, och Adde blev lycklig och plockade och åt så att han var lila både på händerna och runt munnen. På hemvägen träffade vi på en grannkvinna som blev charmad av Adde och gav oss äpplen från sin egen trädgård. Härligt! Det var med rosiga kinder och uppfriskade av skogsluften som vi gick hem igen med äpplen i händerna, Adde började genast mumsa på ett.
 
Nu är alla mina tre killar i vardagsrummet och kollar på Bolibompa och jag ska försöka jobba en del. Hur ser er kväll ut?
2 kommentarer
Anna Williams

Åh som jag längtar ibland till Sverige ❤

Anna Williams

Åh som jag längtar ibland till Sverige ❤

Svar: <3 <3
Evelina Wilson