Sjukdagar

 
Adde är fortfarande hemma, men mår betydligt bättre redan. I natt hörde jag honom hosta ordentligt ibland, men på morgonen hade han mer energi än i går och näsan rinner inte heller lika mycket. Vi meddelade ändå dagis att han stannar hemma i dag också, det brukar vara bättre att ha en extra dag hemma. Vi vill inte att han ska börja må sämre på nytt. I morgon är han ju ledig från dagis, så på torsdag är han säkert i toppform igen.
 
 
Jag försöker läsa lite mellan varven också, men det är inte lätt när vi är hemma alla tre och det känns som smått desperata försök, haha. Den senaste tiden har jag läst några böcker som inte varit så bra. I dag har jag börjat på den här och hoppas att den är bättre, har någon av er läst den?
 
 
Adde är så gullig mot Alex, lägger filten på honom (inte så här snyggt, den här filten har jag lagt på honom :P) och så vill han att han ska ha ett gosedjur hela tiden. Det här är det gosedjur som Adde tycker är bäst för Alex. Det är Bobbes kopia, den som deras farbror köpte åt Adde som reserv ifall Bobbe skulle försvinna. Adde har aldrig accepterat den här kopian själv, men när Alex föddes så gav han den åt honom och går ofta fram och lägger den intill Alex. Kopian heter föresten Gåbbe. Så det är Bobbe (Addes käraste ägodel), Robbe (robotdammsugaren) och Gåbbe, som kommer från "gubbe, gubben". Håll sedan reda på namnen. Ofta när någon ber en annan starta dammsugaren låter det: "Kan du starta Bobb ... jag menar Gåbb ... nej Robbe. Starta Robbe!"
 
Nu ska jag fixa lunch till Adde. Vi hörs senare, ha en finfin dag!
 
 
2 kommentarer
Tessie - Fotograf

Sjukdagar är inte skoj! Krya på ju.. Men det ser ut som att ni har det rätt mysigt iaf. :) Hoppas dagen fortsätter i samma anda.

Svar: Tack! Och jo det var rätt bra dagar ändå, trots hostan och snörvlandet :)
Evelina Wilson

Kourtney Yasmine Styles

Asså, nån snutte eller gosedjur är typ det enda jag inte köpt än!!! Jag vet helt enkelt inte vad jag ska köpa där!!! :P