Sjuk igen

I går hämtade jag Adde med Alex i vagnen som vanligt. Jag är så glad att sittbrädan funkar så bra som vi hade hoppats. Det var särskilt vägen hem från dagis som jag var orolig för, för vad gör jag om han inte vill sitta på brädan? Men varje dag har han antingen velat promenera en bit eller satt sig glatt på brädan. Ibland har han promenerat hela vägen hem (1,5 kilometer), men i går satt han på brädan hela tiden och pekade på alla lastbilar och grävmaskiner vi såg på vägen.
 
 
Allt var som vanligt när vi kom hem, men efter en timme märkte jag att han verkade trött, och han blev tröttare och tröttare, och när jag satte mig bredvid honom var han brännhet. Han hade feber. Nej, inte igen! tänkte jag bara. Han fick panadol och så bäddade jag ner honom i soffan och så låg han där resten av kvällen.
 
Som tur sov han gott hela natten, och nu på morgonen verkar han feberfri. Så kanske, kanske är det en kortvarig sjuka. Nu har han precis ätit sin morgongröt, och det blir en lugn dag i soffan framför Pippi och Saltkråkan för oss alla tre. Alex förkylning blev också värre i natt och han var alldeles täppt i näsan och ena ögat rann, stackaren! Som tur har åtminstone inte Wiktor eller jag smittats (tar i trä), och jag hoppas det förblir så. Jag kurerar mig för fullt i förebyggande syfte.
 
 
Innan febern slog till i går körde vi eftermiddagsgos i soffan, det verkar bli en ny efter-dagis-rutin här hemma. En sak som är bra med att vara småbarnsmamma är ju helt klart att man inte är svältfödd på gos och kramar direkt. Ibland är de kladdiga, leriga eller sandiga med en doft av smör och banan, men de gör mig lika varm i hjärtat för det :)
 
Jag hoppas att ni slipper alla sjukor och att ni har en finfin onsdag! Kram på er!
3 kommentarer
Jessica Högberg

Sjukstuga, hoppas det blir kortvarigt! <3

Mirre

Ja dessa baskeluskerna som går. Krya på er

Emelie

Usch, så tråkigt det är när de är sjuka, man tycker så synd om de små liven! Vi har sjukstuga här hemma med, så det blir en lugn helg.