Redan fredag!

 
När jag vaknade i morse och det slog mig att det är fredag i dag kunde jag knappt tro det, veckan har gått så snabbt! Första veckan för Adde på dagis och första veckan för mig här hemma med Alex på deltid och med båda killarna på deltid. Och den har gått bra! 
 
Morgonen har i övrigt varit lugn, som de flesta morgnar sedan jag blev mammaledig för två (!!!) år sedan. Och nu för tiden är det mest amning på förmiddagsschemat. Precis som Adde är Alex vaken rätt mycket på dagen, men han är mer famnsjuk än Adde var. Som tur är de båda rätt lugna, Adde var det redan som bebis och Alex är det nu. Det blir intressant att se hur de skiljer sig som personer senare. Jag hoppas bara att Alex också blir intresserad av bilar och maskiner, haha, just nu tar Adde för givet att han är det och han ger ofta honom sina grävmaskiner och lastbilar.
 
 
Senare i dag ska jag hämta de sista grejorna för morgondagens fotografering. Det låter som att jag har handlat massor, men det är en tröja åt mig och varsin något så när matchande outfit åt pojkarna. I dag ska jag hämta ballongen som Adde ska ha på sitt 2-årsfoto. Efter den shoppingen ser jag fram emot fredagsmys här hemma!
 
Hur ser er fredag ut?
1 kommentar
Sandra

Roligt med fotografering 😀 Idag blir det en lugn mysdag hemma med min sjumånaders pojke 😀

Svar: Låter som en bra dag! <3
Evelina Wilson