Hemma med båda killarna

 
I dag har jag båda killarna hemma med mig. Vårt veckoschema på dagis ser ut så att Adde är där fyra dagar i veckan, han har onsdagen ledig, och de dagar han är där för vi honom till klockan 8 och hämtar klockan 14. På så sätt blir det inte för långa dagar och inte för många dagar i sträck heller.
 
 
Jag var lite nervös över hur det skulle gå här hemma med båda pojkarna på egen hand,. Jag visste så klart att det skulle gå, men jag oroade mig över vilken nivå av kaos det skulle bli. Som tur har det gått bra. Adde är bra på att sysselsätta sig själv och det tackar jag gudarna lite extra för i dag. Han hittar på egna lekar och har inte behov av att ha mig eller Wiktor med sig, så han har lekt för sig själv vissa stunder och andra har jag varit med och lekt. Vi har byggt med duplo och målat med vattenfärger, och Alex har mest sovit mellan amningsturerna.
 
 
På mrogonen plockade jag in rosor från trädgården, David Austins 'Tranquility'. Det känns verkligen lyxigt att kunna plocka in rosor så där bara!
 
Nu sover Adde sin middagstupplur och Alex har precis vaknat. Resten av hemmadagen blir nog rätt lugn den också, men när Wiktor kommer hem ska vi åka och hälsa på ett kompispar som också har barn. Det ser jag fram emot! 
 
Ha en fin onsdag alla!
1 kommentar
Emma Engström

Kan tänka mig att det känns så skönt att det gått bra hemma! <3

Svar: Verkligen! <3
Evelina Wilson