Mera firande!

Helgen är förbi, och snabbt gick den! Vi har verkligen haft fullt hus och roligt har det varit. I går hade vi Alexanders dop, och det var nervös och jag stressade som vanligt innan, men som tur fick vi massor av hjälp av mina systrar och min ena systers pojkvän som sov här och allt gick jättebra. Alex sov hela ceremonin igenom. Jag lägger upp någon bild så fort jag har fått alla bilder av fotografen, som även nu var Sarah Karjalainen. Det är kul att kunna anlita samma fotograf till allt, min bror kallade henne för vår familjefotograf, haha, och det har hon verkligen varit det senaste året, vilket vi är otroligt glada över! Hon är jätteduktig!
 
 
 
I dag har vi mera firande, för i dag fyller Wiktor 33 år! Det slog mig att han var 23 år när vi träffades på min 22-årsdag våren 2009. Så i vår firar vi tio år ihop. Hjälp vad vi var unga då egentligen, trots att jag kände mig så gammal redan då och hade panik över att jag skulle fylla 22 och fortfarande inte hade någon pojkvän (Jag kommer aaaldrig att hitta någon!). Och så plötsligt stod han bara där på krogen den där födelsedagskvällen.
 
Vi satt och pratade och pratade och pratade. Sedan när kvällen led mot sitt slut och det närmade sig stängningsdags fick vi för oss att ta en tur på dansgolvet. Jag minns att vi bland annat dansade till "Don't Cha" (Don't you wish your girlfriend was hot like me ...). Och frimodig som jag var på den tiden, fick jag för mig att jag skulle kyssa honom där på golvet, så jag tog sats och dök in och PANG slog tänderna rakt mot hans. Då började jag fnittra, det fnitter som mina kompisar då ofta kallade för zebragnägg, haha, så ni kan ju föreställa er hur det låter. Dessutom gör det fnittret så att mina näsvingar fladdrar som fladdermusvingar, haha. Väldigt attraktivt. Och ändå skrattade han bara med mig och tog mig med på nattmat till Hesburger.
 
Jag tror att jag där och då visste att det här, det var rätt karl för mig! :D
 
 
I dag började vi födelsedagsfirandet med presenter, kort och födelsedagsfrukost för Wiktors del. Vi hann inte äta alla samtidigt under morgonrumban när Adde sulle göras klar för avfärd till dagis, Alex skulle ammas och så vidare ... Wiktor fick i stället äta medan jag hjälpte Adde att göra sig i ordning. I kväll ska jag fixa bättre middag här hemma och så åker vi på en middagsdejt på tuman hand på lördag kväll när min syster sitter barnvakt.
1 kommentar
Yasmine

Stort grattis till er <3 Och vilken rolig historia om hur ni träffades :)