Inte den bästa starten

I morse skjutsade jag (och pojkarna) Wiktor till flygfältet och så vinkade vi av honom när han for till Nederländerna på en arbetsresa. Jag har varit lite nervös över de här kommande dagarna när jag är ensam med pojkarna, främst med tanke på ensamheten: att inte ens på kvällarna ha en annan vuxen att tala med. Dessutom är jag extremt mörkrädd, men som tur sover ju Alex i samma rum som jag, heh.
 
Men de här dagarna på tremanhand började inte så bra, för Adde hade stegring natten till i går och även om han annars mest har verkat väldigt förkyld sedan dess så har han också en hemsk ögoninflammation, så jag tog honom till läkare i dag på grund av den. Det visade sig att han har adenovirus, så läkaren rekommenderade att han stannar hemma tre dagar, mer om inte symptomen försvunnit på onsdag. Så jag fick lov att boka av det program och de träffar jag hade bokat in de här kommande dagarna och så är det en väldigt ynklig liten pojke vi har här hemma. Det är så hemskt när de är så små och sjuka.
 
 
Det är sådana här gånger jag verkligen saknar att ha släkt och familj på nära håll, men som tur har jag världens bästa vänner som ställer upp, det är guld värt! Min granne och vän Maria tog hand om Alex medan jag tog Adde till läkaren och sedan for hon till apoteket och butiken för min del och hjälpte mig med ögondropparna som Adde måste få flera gånger om dagen nu. Inte det lättaste att få dit de där dropparna ... Och i morgon kväll kommer min kompis Azra hit. Så det känns ändå som att det kommer att ordna sig de här dagarna.
 
Det är ju som tur tillfälligt, och på torsdag är Wiktor hemma igen, och då har jag även min syster Sanna här. Hon kommer hit från Köpenhamn, och på fredag kommer min syster Fia och hennes pojkvän hit från Göteborg och på söndag kommer resten av våra familjer hit när vi firar Alex dop. Då blir det fullt hus, en stark kontrast till de här första dagarna den här veckan.
 
Hur har er helg varit hittills?
0 kommentarer