2 månader

 
För ett par dagar sedan blev Alex jämnt två månader gammal. Så en är två månader och en är två år här just nu. Han blir mer och mer med, han är vaken en stor del av dagen, följer med, söker kontakt och sitter/ligger ofta och "pratar" för sig själv, och sedan när man tittar på honom ler han stort. Jag blir lika glad av det leendet varje gång!
 
 
Fortfarande ser jag mest likheter mellan hur Alex är och hur Adde var som baby. Adde var också väldigt vaken, sökte kontakt och jollrade och log och var nöjd med att sitta/ligga för sig själv och betrakta världen. Nätterna går också bra, han vaknar väldigt sällan nattetid, men däremot så snörvlar han fortfarande när han sover. Jag vet inte vad det beror på, för dagtid märker jag inte av något sådant, men på nätterna snörvlar han och gnäller i sömnen över täppt näsa vilket leder till att jag ofta känner det som att jag inte sover något alls. Jag hoppas att det blir bättre på den fronten snart.
 
 
Vi hämtade Adde från dagis vanlig tid i dag. När vi kom hem lekte Adde med sina födelsedagspresenter, en massa nya bilar bland annat, och Alex satt och tittade på i sittern. Sedan har vi tittat lite på Postman Pat och firat fredag med en extra mugg kaffe och choklad (för mig) och russin för Adde. När Wiktor kom hem hade han höstblommor med sig, så då blev det ännu mera helgkänsla.
 
Nu ser jag fram emot kvällens fredagsmys i form av ostbricka! Ha en riktigt fin kväll alla! <3
0 kommentarer