Härliga höst!

Jag har haft en lugn dag i dag, ovanligt lugn, för hela förmiddagen satt jag och sträckkollade en tv-serie. Det är inte alls likt mig, men det behövdes, och en riktigt bra serie var det också: The Haunting of Hill House, som Netflix har gjort en serieversion av. Inte särskilt skrämmande, men ändå spännande, snyggt gjord och uppbyggd på ett väldigt bra sätt. Stephen King tipsade också om den på sin Facebooksida, så det kändes som en bra ursäkt att ge den en chans. Har någon av er sett den? Det är länge sedan jag sett en serie som jag verkligen gillat, längtar redan efter att kunna fortsätta kolla på den!
 
 
När klockan var två tog jag som vanligt med mig Alex i vagnen och promenerade till dagis för att hämta Adde. Det är så härligt väder i dag! Hösten har varit så vacker den senaste veckan, underbara färger överallt! Jag njuter verkligen när det börjar bli svalt och friskt i luften. Det enda minuset är ju att det också innebär att trädgårdssäsongen är över ... :P
 
I kväll kommer min syster Sanna hit igen, så det blir kul. Vi ska gå på både brunch och skönhetsmässa i morgon och på kvällen ska jag och Wiktor ut och äta. Det blir definitivt en bättre lördag!
 
 
Nu har jag förresten skaffat en ny telefon, efter över två veckor med en telefon som jag bara kunnat ringa och skicka textmeddelanden med (det har varit sååå skönt!). Jag köpte den i går, så nu kan jag ta fina selfies igen, som den här:
 
 
Ha en finfin start på er helg! <3
1 kommentar
Yasmine

Låter som att det kommer bli en härlig helg! Kram