Godmorgon!

Jag är helt tokig i kaffe, morgonkaffet är den bästa stunden på dagen och om det är något jag ser fram emot med att sluta amma så är det att jag då kan dricka så mycket kaffe jag vill igen, äntligen!
 
Jag kan till och med börja se fram emot morgonkaffet redan kvällen innan, haha. Det blir helt enkelt ingen bra dag utan kaffe. Någon annan som tycker likadant?
 
 
Till kaffet åt jag en rawgröt med blåbär, kokos och gojibär till frukost i dag. Jag försöker få in hälsosammare vanor igen, känner att de har varit lite upp och ner sedan Alex föddes. Jag äter ju vegetariskt från tidigare, men vill också välja mer och mer veganskt när jag kan. 
 
Jag åt frukosten framför ett avsnitt av The Haunting of Hill House, perfekt start på dagen! Nu ska jag fortsätta läsa och kommentera mina kurskamraters texter. Vad gör ni i dag?
4 kommentarer
Emelie

Jag är inte så förtjust i morgonkaffe, men eftermiddagskaffet är däremot ett måste för att överleva resten av dagen!

Smul

Herregud ja!! Dricker också bara en kopp om dagen men den är ca 5 dl stor 😂

Camilla Persson

Den där frukosten såg väldigt god ut 😌

Kourtney Yasmine Styles

Jappp, e precis likadan!
ÄLSKAR morgonkaffet, första zippen! Aaahh! Löööv it!
Sen brukar jag inte dricka kaffe mer resten av dagen (såvida jag inte fikar med nån på eftermiddagen eller om man e bjuden hem till nån på mat o det serveras kaffe efter maten då)

Nu e jag ju gravid så dricker koffeinfritt men saknar inte det vanliga kaffet (förutom att det koffeinfria är mkt dyrare!!)