Lördagsdejt

 
I går kväll åkte jag och Wiktor till en av våra favoriter, Bistro o Mat, där vi åt en trerättersmiddag och firade Wiktors födelsedag i efterskott. Han fyllde i måndags och jag lovade då att ta med honom ut och äta i går. Det blev den perfekta avslutningen på en väldigt bra lördag. God mat och tid på tumis.
 
 
Min syster Sanna tog hand om Adde och Alex så länge, vilket vi var jätteglada för. Adde stortrivs dessutom med sin moster och Alex är för det mesta glad och nöjd, så allt gick så klart bra medan vi var borta. Det är kul att se hur mycket Alex verkligen har utvecklats och vuxit den senaste tiden, han börjar bli en riktig charmör, precis som Adde.
 
 
På förmiddagen i dag skjutsade jag Sanna till flyget, och nu känns det konstigt tomt här hemma igen när allt är som vanligt efter nästan två veckor av besök. Wiktor och pojkarna är ute på gården, och jag har parkerat mig vid skrivbordet med bunten av kurstexter som jag ska läsa och kommentera, vilket ska bli kul! Jag ska också försöka hinna planera mitt eget skrivande i dag. Det har fått stå i bakgrunden de sneaste veckorna när vi haft så mycket annat program.
 
Hoppas ni alla har en riktigt fin söndag!
BistroOmat restaurang
3 kommentarer
Emelie

Så mysigt det är att bara få vara på human hand ibland!

iseedee

Vad mysigt! Maten ser jätte god ut! =)

Camilla Persson

Vad mysigt! 😌