En dag på ledarskapsseminarium

I går var jag på Ledarskapsakademins alumnutbildning, som var ett halvdagsseminarium med branding som tema och då med särskilt fokus på hur man kan bygga sitt eget personliga brand. Det var en intressant dag och särskilt roligt att träffa andra alumner från Ledarskapsakademin. Själv gick jag akademins utbildning år 2014, så det börjar vara ett tag sedan. Därför är det extraroligt med de här utbildningarna och även den årliga alumnträffen som är om ett par veckor.
 
 
Jag är glad att Alex, liksom Adde, äter ur flaska utan problem. Det gör det så mycket lättare att åka hemifrån så här. Alumnträffen för två år sedan gick av stapeln när Adde var precis en månad gammal, så direkt från början bestämde jag mig att ha inställningen att det inte får vara ett problem att åka i väg ibland trots att jag till exempel ammar. Eftersom jag var borta ganska många timmar i går packade jag väskan med en hög av bh-skydd och även bröstpumpen, jag föredrar att ta det säkra före det osäkra. Det skulle inte ha varit så roligt att sitta där på ett seminarium och plötsligt inse att mjölken bara rinner och rinner utan att kunna stoppa det, hehe. Som tur gick det bra och pumpen behövdes inte.
 
Strax efter klockan tio var jag hemma i går kväll och då blev det ett avsnitt av Bytt är Bytt (någon annan som gillar det programmet?) medan vi filade på matbeställningen som vi gör på nätet. Wiktor har en jobbresa till Nederländerna nästa vecka. Han blir borta några dagar och hämtar därför matkassarna före resan så att kylen säkert är fylld medan han är borta.
 
Nu ska jag sätta mig med veckans texter från skrivarkursen och läsa och kommentera dem. Vad har ni på gång i dag?
0 kommentarer