En 2-åring i huset

Hej på er! Det har varit fullt upp här, med födelsedagskalas och förberedelser inför det under slutet av förra veckan och under helgen, och sedan hade jag en textinlämning i går som jag jobbade med måndag och tisdag och sedan också onsdag förmiddag. Jag fick lov att prioritera bort allt annat så mycket det gick för att få den gjord.
 
Men nu är den inlämnad, födelsedagskalaset är avklarat och vardagen är normal igen. Nu är det bara att planera dopet som går av stapeln nästa helg. En detalj är att min telefon har gått sönder, den bara dog plötsligt och går inte att starta igen, så jag känner mig helt bortkopplad från resten av världen för tillfället. Det är rätt skönt faktiskt.
 
 
Adde fyllde alltså 2 år i lördags! Jag lägger upp bilder från firandet senare. Det var lyckat, och jag bakade som vanligt en alldeles för stor tårta, haha. Men den blev bra i alla fall! Bilden är från förra året, dagen före hans 1-årsdag. Ibland känns det som att det hänt mindre det här andra året än första året, men så fort jag kollar på bilder så inser jag att nej, det har hänt massor även det här året. Han har blivit en egen person ännu mer än han var då på 1-årsdagen och han har utvecklats massor. Och vi har gått igenom en lång trotsperiod och klarat av den (puh!), rest och gjort en massa annat kul och fått en lillebror sedan bilden togs. Och jag kan bara säga att herkules vad jag älskar den här charmiga, utåtriktade, glada, omtänksamma och smarta killen! <3
 
Som ett av många exempel på hans omtänksamhet så häromdagen i väntrummet hos läkaren höll han på och lekte i lekhörnan när det kom in ett äldre par. Mannen var väldigt gammal och haltade fram med käpp. Adde stannade upp i sin lek när han såg dem och så gick han helt av sig själv fram till en tom stol och klappade på den, tittade på mannen och sa "där, där!" åt honom. Så kunde mannen sätta sig där. Jag blev så stolt!
 
I dag ska jag i väg på en alumnutbildning med Ledarskapsakademin efter lunch, och jag har sett fram emot det länge. Det ska bli jättekul! Jag blir borta resten av dagen och kommer hem först sent i kväll. Wiktor är hemma med pojkarna. Så vi hörs igen i morgon! Ha en riktigt fin torsdag alla!
1 kommentar
Sanna

Alltså guud, han e så härlig o snäll att hjärta ens bara smälter :D <3 <3