Nu börjar de!

Nu börjar de, de riktigt härliga kvällarna här ute! Man har kunnat sitta ute länge i ärmlöst, rensa ogräs i rabatten, så fröer inför sommaren, läsa och njuta av en varm kvällssol. Det har nästan känts som sommar. De första grupperna av narcisser har slagit ut och de vita vårstjärnorna blommar för fullt närmast terrassen, och scillorna lyser blåa längs den andra kanten av rabatten. Härligt!
 
 
Det blev en dag med fullt program i dag trots att jag trodde att vi inte skulle göra ett skvatt när vi vaknade, förutom rådgivning på förmiddagen. Men efter det så vägrade Adde både sova och äta – jag gissade att det skulle bli någon form av strejk i dag efter att jag varit borta så många dagar – så efter ett tag gav jag upp och så klädde vi på oss och gick ut i stället. Vi fick sällskap av Maria och hennes pojke och satt ute i en och en halv timme.
 
Då fick jag ett meddelande av en annan granne som föreslog vagnpromenad, så jag hakade på och så tog vi en längre promenad på en och en halv timme. Adde somnade äntligen och sov hela vägen, och vädret var riktigt varmt och härligt. Nu på kvällen inser jag bara att jag är en aningen röd här och var, hade solfaktor i ansiktet men glömde förstås bort att smörja in mig i övrigt ...
 
Hursomhelst så får inläggen från Köpenhamn som jag lovade er bli i morgon i stället. Vi hörs mera då!
1 kommentar
Mirre Sweetwords

Så härligt med allt som sätter igång och blommar