Vecka 21

Jag har velat fram och tillbaka över om jag ska blogga om det här eller inte, ett tag tänkte jag ha paus på bloggen ännu längre bara på grund av det, men sedan insåg jag att jag saknade bloggandet och att det skulle bli svårt att fortsätta blogga om jag inte nämnde det. Så, en ny sak i vårt liv här under vintern har varit det faktum att vi kommer få en till baby i slutet av sommar. Jag har aldrig känt mig bekväm med tanken att blogga om det, eller överhuvudtaget prata om det – varför vet jag inte – men jag tänkte att jag kanske kan komma över en del av det genom att ha med det i bloggen, får hoppas det i alla fall. I dag var vi på ultraljud, allt såg bra ut (en stor lättnad, för jag var nervös innan!) och det börjar sjunka in mer nu att det verkligen är på riktigt.
 
Och även om jag är obekväm med att vara gravid – det var jag också när jag väntade Adde, jag gillade det inte alls – så betyder det så klart inte att vi inte är glada. Det var planerat och önskat på alla sätt. Och vi ser fram emot slutet av sommaren lite extra nu – inte bara på grund av möjligheten att åter få pyssla med alla blommor i trädgården då alltså, haha, utan bf är i slutet av sommaren.
 
 
I tisdags började vecka 21 (bilden är från i lördags), och en bra sak med graviditet nummer två är att allt verkar gå så mycket snabbare, och man räknar inte dagarna på samma sätt som under första graviditeten. Man vet vad det hela går ut på och man vet vad som väntar på ett annat sätt, och så har man ju sitt första barn där hemma som tar den största uppmärksamheten. I jämförelse med första graviditeten som upptog en så stor del av tankarna så känns det ibland som att den här andra bara hänger med – på ett positivt sätt alltså. Den här gången upplever jag därför att det verkligen går jättesnabbt, halvvägs redan!
3 kommentarer
Anonym

Ååh 😍 Stort grattis!! 💐💝🍼

Annika Olsson

Wowww så kul. Ett stort grattis och du... gör precis det som känns rätt med bloggen och graviditeten. Du ska skriva bara det du själv vill och tycker. Kram på dig.

Pauline Hurtig

grattis :)