Älskade lördag

Hej på er! Härligt med lördag, eller vad säger ni? Det bästa med helg är definitivt möjligheten att äta frukost alla tillsammans i lugn och ro. I dag blev det lyxigare bröd med pålägg, fruktsallad med kokoskvarg och chiafrön och så yogurt med müsli. Det är så kul nu också när Adde är lika excited som vi över helgfrukost – om inte ännu mer än vi. Han älskar verkligen all mat, vilket vi är glada och tacksamma för – det underlättar livet på så många plan.
 
 
Jag börjar bli klar med mina nuvarande frilansuppdrag, och jag är jätteglad att jag blev erbjuden dem. Nu när det kanske blir lite lugnare schema tänkte jag försöka komma igång med bloggandet igen. Vintern har snart gått och jag ser fram emot våren, har en hel del program att se fram emot (bokade bland annat en resa till Köpenhamn för ett par dagar sedan, i början av maj åker jag och hälsar på min syster där!) och framförallt ser jag fram emot att snön ska försvinna och att alla de ca 250 blomlökarna jag satte i höstas (minns ni?) ska börja växa. Vad ser ni fram emot i vår?
 
 
I dag ska jag jobba på egna projekt här hemma och senare mot eftermiddagen åker vi till Addes farmor. Adde ska vara hos henne medan jag och Wiktor åker i väg och äter mat på tumis, så det blir datenight deluxe. Ser fram emot det!
 
Ha en riktigt fin dag alla! <3
0 kommentarer