1,5-årskontroll

I dag har vi 1,5-årskontroll med Adde. Vi tvekade ännu på lördagen om vi skulle gå eller inte, läkaren rekommenderade oss i fredags att avvakta men menade att om han är feberfri på söndag så kan vi gå, varken hostan eller det virus han haft smittade längre ens i fredags enligt henne. Och eftersom han mådde så pass bra i går och ännu bättre i dag, så valde vi att inte avboka. Skönt att inte behöva göra det också på grund av hur lång tid det kan ta att få en ny tid, och redan när vi bokade tiden tidigare i vintras planerade Wiktor den här arbetsdagen så att han skulle ha möjlighet att följa med.
 
 
Bilden är från ganska exakt ett år sedan, i mitten av april förra året. Det är inte klokt hur snabbt tiden går! Samtidigt känns det både som en evighet sedan han var så där liten och som i går. Jag tycker det händer så mycket och allt går så fort framåt att tiden känns på ett annat sätt än innan man fick barn då dagarna på ett sätt var mer likadana, innehållsmässigt. Så klart är de innehållsmässigt likadana även nu, men det blir ett annat tidsperspektiv ändå när man får följa med hur ens barn utvecklas och lär sig nya saker och väldigt mycket nytt under en förhållandevis ganska kort period om jag jämför med hur mycket (lite) nytt jag har lärt mig det senaste året t.ex., haha.
 
Nu ska vi äta lunch och sedan ska vi så småningom åka i väg, ha det riktigt fint alla och hoppas solen skiner lika härligt hos er som här!
0 kommentarer