Inför dagisstarten

 
I dag började dagen med ett besök på dagis, där vi fick information om dagisstarten och också fick bekanta oss med stället och personalen. Jag och Adde var där i höstas och tittade när vi funderade på vilket dagis vi skulle söka till, så av den anledningen var stället ändå bekant.
 
(Nervöst leende mamma och glad och självsäker kille.)
 
Det var jättebra att gå dit i dag, jag fick en stor klump i halsen innan vi gick in och fick lugna mig med tanken att det bara är ett infotillfälle än så länge, det är inte på riktigt ännu. Mest är det mina hjärnspöken som dyker upp, och jag har aldrig varit helt bekväm bland nya människor och i sociala situationer. Adde verkar som tur vara helt annorlunda: det har aldrig varit några problem att lämna honom med andra människor, och i dag hittade han genast lådan med bilar och började leka och verkade känna sig som hemma.
 
Efter infot var vi ute och lekte en god stund, och även då verkade han hur bekväm som helst med att vara där, det kändes som att jag skulle ha kunnat lämna kvar honom där direkt och han skulle ha stortrivts. När det var dags att gå hem ville han inte gå hem ens. Wiktor for till jobbet efteråt och jag och Adde promenerade hem, dagiset är inom gångavstånd från oss så det är verkligen perfekt! Vi gick därifrån med en riktigt bra känsla i magen, det kommer att bli bra det här!
0 kommentarer