Förlovningsdag

I dag när Wiktor for till jobbet hade jag inte stigit upp ännu (inte Adde heller), klockan närmade sig åtta och jag hade åter en gång haft en sömnlös natt, så jag låg kvar och drog mig så länge jag kunde. Innan Wiktor for i väg kom han i alla fall och sa: "Grattis på förlovningsdagen!" Han är definitivt bättre än mig på att komma ihåg sådant, för särskilt förlovningsdagen glömmer jag alltid bort av någon anledning. Kanske för att det har hänt så mycket sedan förlovningen, plus att vi alltid uppmärksammar månadsdagen så den har blivit viktigare.
 
 
I vilket fall som helst blev jag glad över att bli påmind, fyra år sedan i dag! Det var midsommarafton då, och det känns så långt borta (för livet var så annorlunda då och vi har hunnit med så mycket sedan dess) samtidigt som det känns som att tiden gått jättesnabbt. Bilden är från festen vi hade i början av augusti samma år då vi firade i Österbotten med våra närmaste kompisar och syskon. Det var en jättekul kväll!
 
Jag blir nästan sentimental när jag tänker tillbaka, fyra år är ju egentligen inte så lång tid, men livet har verkligen förändrats massvis sedan den där bilden togs och jag har vuxit och utvecklats på en massa plan under de här åren, liksom Wiktor. Vi har båda hunnit med allt möjligt på skilda håll (studier och jobb och annat) och tillsammans (lägenhetsköp, flytt, bröllop, resor, Adde och snart en baby till). Inte klokt vad vi var unga där när jag tänker efter, haha.
 
 
För att fira for vi på sushibuffet alla tre när Wiktor slutade jobbet. Fuku Supreme har en hel del sushibitar och även vårrullar utan rå fisk, så det passar när man är gravid och sushisuget slår till. Riktigt gott var det och kul att lyxa till onsdagskvällen lite!
 
Nu har vi precis kommit hem och resten av kvällen blir lugn, ett avsnitt av MasterChef Australia och sedan hoppas jag få sova liiite bättre i natt. I morgon bitti ska vi till dagiset där Adde ska börja i september, det blir spännande!
1 kommentar
Karin

Kul att ni förlovade er samma dag som vi gifte oss. Vi gifte oss också för 4 år sedan