En första provtur

I dag har vi passat på att prova stå-/sittbrädan till vagnen. Vi tog en långpromenad med en paus i en av lekparkerna här nära och så fick Adde prova brädan samtidigt. Den funkade bra och Adde gillade den, som tur!
 
 
Vagnen är en Bugaboo Buffalo, och brädan är en Comfort + som vi hade turen att få köpa begagnad för ett par dagar sedan. Vi har egentligen aldrig övervägt att skaffa en dubbelvagn, inte till att börja med, utan vi vill pröva och se om det räcker med den här brädan. Sedan kanske vi behöver två olika vagnar i något skede, men för mig känns en dubbelvagn onödigt åbäkig och också som en onödigt dyr grej att köpa utan att först testa det här alternativet.
 
 
Adde gillar att promenera själv, om han inte gillade det så skulle vi kanske ha tänkt annorlunda, men vi hoppas han fortsätter vilja gå själv också när babyn kommer. När jag är själv hemma med barnen behövs vagnen främst till att gå ut och gå, och då går vi längs vägar utan biltrafik, eller också fram och tillbaka till butik och bibliotek och även då kan vi undvika trafikerade vägar, vilket underlättar.
 
Sedan får vi se hur det går i praktiken i höst och flexa, alternativt tänka om, enligt det, men det är i alla fall lovande att brädan fick klart godkänt i dag av oss alla! :)
 
Ni som har två barn som är nära i ålder, hur har ni löst det här med vagn?
0 kommentarer