Babyvaggan

Ni som följer mig på Instastory kanske såg att Wiktor och Adde skruvade ihop vaggan till babyn i går kväll, eller det var så klart Wiktor som skruvade, men Adde vill alltid vara med och ha en egen skruvmejsel och göra som pappa gör, så det får han så klart. Det är roligt att se hur gärna han vill vara delaktig i allt och hjälpa till.
 
 
Sängen är modellen Piccolo från butiken Vaunula. I dag har jag bäddat den med sängkläderna från mammalådan och sängöverkastet som min mormor sydde innan Adde föddes, tycker det är så otroligt fint! Elefantmjukisen fanns också i mammalådan. I Addes låda fanns en kanin i samma stil, men den blev aldrig någon favorit, får se hur det blir med elefanten.
 
 
Vaggan står i mitt och Wiktors sovrum. Den har hjul så den är lätt att rulla och flytta och så går den övre delen att vagga. Precis som Adde kommer hans syskon att sova i egen säng direkt från början. Adde flyttade till sin större spjälsäng när han var ungefär ett halvår och strax därefter, när han blev sju månader, började han sova i eget rum. Vi hoppas kunna göra likadant med hans syskon, men så klart får vi se och ta det som det kommer.
7 kommentarer
Sarah Sjöstedt

åh så fint! och vad mysigt med en liten till :D Jag är bra sugen i mellan åt, men känner att jag vill vänta några år till, haha.

Eileen sov också i egen säng från första början och i eget rum från hon var ca 3 månader. Har funkat hur bra som helst :D

Maria

Så söt och gullig elefanten var :)

Mandy

Skönt att ha nån som vill montera ihop åt dig iaf! ;)
Jag e ju ensamstående så jag MÅSTE montera ihop babysängen o skötbordet själv! Om jag inte har nån snäll kompis som har tid att hjälpa mig. Jag skulle klara det själv om det inte va att just montera ihop möbler är min sämsta sida! Och när ens barn ska sova där så vill man att det ska bli helt rätt också och säkert ihopbyggt!

Mandy

...Leah kommer dock få sova i babynestet brevid mig i min säng den första tiden!!

Amanda Persson

vad mysigt det ser ut!! kram :)

starsinlife.blogg.se

Åh va fin!

Jill

Jättefint!