Spänningen stiger

Den här dagen har verkligen bara varit en väntan. Jag vaknade och tänkte fixa än det ena, än det andra, men har i stället känt mig helt slut å ena sidan och småirriterad på allt å andra sidan. Det är vetskapen om att jag kanske redan i övermorgon antingen ska genomgå en igångsättning eller ett kejsarsnitt som spökar, och känslan av att jag inte riktigt har energin till varkendera just nu efter så många nätter med för lite sömn.
 
Samtidigt är det också en rejäl nervositet som spökat hela dagen. För jag är nervös som sjutton inför i morgon när vi ska till läkaren och de ska bestämma om det blir kejsarsnitt eller igångsättning den här veckan. Är också nervös för att vi trots allt ska komma dit i morgon och sedan bli hemskickade med planen att vi får vänta ett par veckor till, samtidigt som jag också är nervös för att något ska dyka upp som gör att vi får bli kvar direkt där i morgon. Har därför gått igenom BB-väskan nu på kvällen och tar den med mig i morgon bara utifall att.
 
 
Den senaste veckan, liksom veckan innan har vi mest varit hemma jag och Adde. Hela sommaren har varit ganska mycket av en hemmasommar eftersom de flesta av mina kompisar varit bortresta och Wiktor inte har haft någon semester ännu, han blir ledig nu i samband med förlossningen i stället. Men i torsdags var vi en sväng till djurparken i Lomamäki i Ingå, vilket var kul, särskilt för Adde.
 
 
Det var ett riktigt bra ställe, ganska litet men ändå med många olika djur som t.ex. grisar och åsnor, kaniner, kalkoner och höns men också rävar, tvättbjörnar, skunkar, en orm och olika papegojor m.m. Det visade sig vara ett bra utflyktsställe där de dessutom ordnat med bra platser för att äta medhavd mat eller bara pausa och dricka lite.
 
 
Där fanns också en sandlåda som Adde lekte i en stund och jag hajade till över sköldpaddan som låg där intill och som jag först inte lade märke till alls och sedan trodde att var en prydnad, men så stack den ut huvudet och så insåg jag att den var äkta, haha. Rätt häftigt med ett ställe där djuren finns lite överallt och inte bara är instängda.
 
Under helgen har vi haft efterlängtat besök av min mamma och syster också, så det har gett omväxling till hemmdagarna. Nu blir det bara att försöka lugna nerverna lite resten av kvällen med en smoothie framför teven och sedan ska jag försöka sova. Spännande dag i morgon!
0 kommentarer