Det blev en bloggpaus och så god mat på det

 
Hej på er! Det var ett tag sedan sist! Julen kom och gick, och samma sak med nyåret, och vi tillbringade över en vecka hos släkt och familj i Österbotten. Det blev en längre paus här än jag hade tänkt, men allt har bara rullat på och jag har fått ett par nya uppdrag inför vintern och början av våren som kommer att ta det mesta av min tid. Jag ska försöka uppdatera här nu som då i alla fall, jag har haft med bloggen i tankarna hela tiden och saknat bloggandet, men samtidigt känt att jag måste fokusera mer på allt det andra. När man har många bollar i luften märker man särskilt mycket hur lite tid man har över när allt kommer omkring, och det blir ännu viktigare att prioritera vad som är viktigast just NU för att komma framåt i den riktning man vill.
 
 
Det är ny vecka, och vi har en bra helg bakom oss – jag fick mycket gjort. Lördagen började på bästa sätt med lunch inne i stan tillsammans med min kompis Johanna. Vi prövade på den vegetariska restaurangen Yes Yes Yes där vi beställde in flera små rätter som vi sedan delade på och satt och mumsade i oss av. Det ser inte mycket ut för världen på bilderna – allt rymdes inte heller med – men varje liten rätt var riktigt vällagad och god. Efter lunchen for jag hem och skrev en hel del, och lördagskvällen, liksom fredagskvällen, var hemmamys deluxe med ost och annat gott.
 
Nu gissar jag att Adde snart kommer att ta dagens första tupplur, så då ska jag passa på att skriva. Ha en riktigt bra start på veckan!
2 kommentarer
Nana

Dejligt at du er tilbage, Evelina! Men jeg kan godt forstå at du ikke kan nå det hele :-)
En god uge til dig også!
Kh Nana

Mirre Sweetwords

Så trevligt med lunch