Sista dagen hemma

I dag är det packning som gäller, för i morgon bitti sätter vi oss i bilen och kör upp til Österbotten för julen. Så det är vår sista dag hemma på ett bra tag. Wiktor blir bara kvar över helgen där det här första varvet, medan jag och pojkarna blir borta i 2,5 vecka. Wiktor kommer upp på nytt för det riktiga julfirandet nästa helg igen, och då har han en av mina syrror med sig också. Det är en hel del packning som ska med, med två små pojkar, katter och så vidare ... och jag har hela tiden känslan av att jag glömmer något. Vad är det viktigaste för er att få med er när ni åker i väg med era barn en längre tid?
 
 
Samtidigt som jag packar försöker jag även hinna läsa kurstexter. I natt hade jag deadline på textinlämning och var uppe till kl. 1:30 med det, så jag känner mig lite mör i dag. Som tur sover Alex bra nattetid nu igen, men trots det så vaknade jag vid varje ljud han hade och tänkte "nu vaknar han!", trots att han inte gjorde det. En annan bra grej är att jag hann träffa min kompis Johanna i går kväll över ett par specialöl och tala bort ett par timmar, så det gav ny energi och en paus i deadlinestressen. Sådana kvällar behövs, helst en varje vecka, det vore det ideala.
 
 
Ska ta paus från både läsning och packning nu en stund och promenera i väg och hämta Adde från dagis. Jag försöker starta tidigt när jag hämtar honom så att jag hinner promenera 60–30 minuter extra förrän jag hämtar honom.
 
Så vi hörs senare, ha en riktigt fin fortsättning på dagen alla! <3
0 kommentarer