God jul!

Tittar in för att önska er alla en riktigt god jul! Och hoppas ni har en fin kväll före dopparedan. Wiktor har äntligen kommit tillbaka upp till Österbotten och joinat mig och pojkarna. Adde blev så glad åt att se sin pappa igen att vi bara skrattade allihop, så härligt att se!
 
Wiktor och jag åkte sedan in till Vasa i går senare på kvällen och åt middag på Bank och passade på att få lite tumistid. Jag åt tre rätter och Wiktor åt två, till huvudrätt (på bilden) åt jag röding.
 
 
Det var en riktigt mysig och bra kväll! Morgondagen firar vi hos mina föräldrar tillsammans med mina syskon och mina morföräldrar.
 
 
Vi hörs igen efter jul, ha de riktigt bra och hoppas ni kan låta bli att stresa för mycket, och lyssna på den här låten av The Piano Guys för finfin julstämning. Den är en av mina favoritjulsånger. Vilken är er?
0 kommentarer

Österbotten

Vi har det bra på sommarstugan i Närpes, och vädret bjuder på riktig julstämning för vi vaknade upp till en vit och snöig värld i morse.
 
 
På förmiddagen var vi på begravning för Wiktors farfar. Ceremonin var fin, men en begravning är ju alltid väldigt sorglig.
 
Resten av dagen har varit lugn. Wiktors bröder är också här så vi hänger mest här på stugan. Jag är glad att Adde har möjlighet att umgås ordentligt med sina farvröder den här helgen. Eftersom de bor utomlands ses vi sällan.
 
 
Nu har Alex precis somnat, äntligen, och Adde leker med duplo. Just sömn- och matrutiner är svåra att hålla eller få att funka när vi är hemifrån på det här viset, allt blir upp och ner de första dagarna, men som tur var jag och Wiktor förberedda på det efter att ha varit med om det många gånger vid det här laget. Då blir det lite lättare att inte ta fullt så stor stress av det. Det är ju trots allt tillfälligt.
 
Hoppas ni alla har en fin helg, så hörs vi snart igen!
0 kommentarer

Framme!

Efter 7,5 timme på vägen var vi äntligen framme i Närpes. Vi åkte en omväg via Vasa med katterna som ska bo hos mina föräldrar så därför tog det längre än beräknat. Jag och pojkarna joinar katterna där på söndag, medan Wiktor åker hem och jobbar ännu en vecka före jul. Vi ska på en begravning här i morgon så därför beslutade vi oss för att göra så här.
 
För det mesta gick bilresan bra. Jag är varje gång lika förvånad över Adde som sitter lugnt i bilen i timme efter timme med bara utsikten och ett par böcker som underhållning. I dag var jag extra förvånad över hans lugn med tanke på hur uttråkade jag och Wiktor började bli mot slutet.
 
 
Men en hel del babygråt blev det mot slutet, och särskilt kul är det så klart inte att åka så lång väg med blöjbyten och amning, men den här gången gick även den biten bättre än förväntat, som tur.
 
Nu blir vi kvar här i 2,5 vecka, en del av tiden här i Närpes och en del av tiden i Korsholm.
0 kommentarer