Träningsdrömmar och mjölkfläckiga t-shirtar

 
Dagarna här hemma går fortfarande i lugn takt, mängden energi får bestämma programmet för dagen. I morse hade vi rådgivningsbesök för lillebror som blir två veckor i dag. Det känns som att jag inte hinner med, en konstig känsla eftersom vi ju är här och nu så mycket som det i princip är möjligt, ändå känns det vissa stunder som att tiden bara rinner iväg, men jag antar att det också tyder på att livet känns bra! Jag vill skulle bara vilja kunna pausa vissa ögonblick ibland och stanna kvar lite längre i dem.
 
 
Adde sover dagens tupplur som bäst och när han vaknar ska vi åka och handla lite, jag ska bland annat handla nya träningsskor. Det har börjat rycka i mig nu att få börja röra på mig, i lugn takt så klart nu i början, men jag vill ändå komma igång med mina promenader igen och så småningom öka takten. Jag börjar bli ganska övertygad om att jag ska anmäla mig till något lopp nästa år för att höja träningsmotivationen lite.
 
Nu börjar jag längta efter att komma i form igen och jag känner att jag skulle vilja göra en total makeover vad gäller kläder och utseende så där annars också. Bort med det som hör till graviditeten och in med mig själv igen, ett nygammalt uppfräschat jag. Får se, ena dagen finns energin och nästa står jag och tittar mig i spegeln och rycker i en mjölkfläckig gammal t-shirt och tänker att "ääh, det får duga det här ändå".
 
 
Vi försöker göra vardagen så lätt som möjligt just nu, särskilt när det gäller maten. Första veckan blev det en hel del hämtmat för mig och Wiktor och den här veckan har vi kört storkok. Eller jag vet inte om man kan kalla varma smörgåsar storkok, men vi gjorde i alla fall så många att de räckte till hela familjen i två dagar. I kväll blir det quornfärssås och potatismos med sallad till (och det kommer att räcka ytterligare ett par dagar). Adde är så härlig som vill vara med och hjälpa till hela tiden, det är kul att se stoltheten i hans blick när han får vara med och känner att vi tror på att han kan och tar oss tid att visa honom. Särskilt att sortera besticken när vi plockar ur diskmaskinen har han själv gjort till sin grej, och det vill han göra varje gång.
 
Nu ska jag byta min mjölkfläckiga t-shirt tilll en t-shirt utan fläckar, lägga upp håret och så ska vi så småningom göra oss klara för att åka iväg och handla. Vi hörs senare!
0 kommentarer