Sånt som jag har saknat

 
I går kväll kändes livet nästan lite som innan graviditeten igen. Jag och lillebror nattade Adde medan Wiktor hämtade sushi och sedan satt jag och Wiktor ute på verandan och åt och njöt av sommarkvällen. Lilleman var så klart också med oss, och låg lugn och nöjd medan vi åt. Sådana här kvällar har jag saknat den här sommaren, främst har de inte blivit av på grund av att jag haft för varmt konstant. Nu när magen är borta märker jag att även om jag har varmt så tolererar jag ändå värmen snäppet bättre.
 
 
Jag hade ett sushiset med nästan enbart rå fisk nu, efter att ha saknat det hela graviditeten, haha. Gäller att slå på stort nu när man en gång kan äta det igen! En annan sak som jag saknat är mögliga ostar, och det köpte Wiktor hem redan första dagen vi var hemma från BB. Sedan har jag saknat att kunna äta så mycket lakrits jag vill, och det har jag minst sagt överkonsumerat den här veckan, hehe.
 
Jag tillåter mig en vecka nu när jag inte tänker så mycket på vad jag äter och sedan återgår jag till mina vanliga vanor igen. Ser också fram emot att få börja träna i höst, och har funderat på hur jag äntligen ska lyckas motivera mig själv till att börja springa på riktigt. Kanske anmäla mig till ett lopp nästa år?
 
 
Men vet ni vad jag har saknat mest förutom de här matprodukterna? Ni får skratta, för Wiktor skrattade när jag öppnade kylen i går, tog fram en mjölk som gått ut för ett par dagar sedan och hällde upp av den i kaffet och nämnde det för honom: att kunna strunta i vilket datum maten har. Som gravid uppmuntras man ju att vara noga med det, medan jag i andra fall är den som äter allt så länge det inte möglat eller ruttnat eller smakar ruttet, jag städar dessutom kylskåpet så ofta att en mjölk knappast blir dålig där efter bara några dagar.  Så oftast struntar jag i dateringen och det känns så skönt att kunna göra det igen. Kalla mig knäpp, men så är det!
 
Vad saknade ni mest under graviditeten, eller vad tror ni att ni skulle saknas mest om ni var gravida?
1 kommentar
Iulia

Managed to translate 😁
Sleeping on belly 😂 While I was pregnant, I was even afraid I will turn on my belly at night, as I always liked sleeping that way.