Högholmen

 
I går hade vi en familjedag på Högholmen. Jag och Wiktor har länge haft ett besök dit i tankarna, men det blev av först i går. Under sommaren, och särskilt i juli, har jag saknat det här att komma ut och iväg på korta utflykter. Nu blir det äntligen av när dagarna är svalare och vi alla är hemma och lediga.
 
 
Vi råkade välja samma dag som Fazer bjöd alla sina anställda till Högholmen, och vi prickade in samma klockslag som de också, haha, så det var ett litet minus för det var väldigt mycket folk där och väldigt svårt att hitta en parkeringsplats, men när vi väl var inne i parken så var det okej. Adde tyckte det var väldigt spännande att se alla djur, och det var huvudsaken och själva idén med dagen – att göra något kul med honom.
 
 
Vi tillbringade tre timmar inne på området, och jag är glad att det gick så pass bra att vara där med båda pojkarna. Alexander sov sig igenom nästan hela sin första utflykt. Han vaknade och var hungrig och fick en flaska ersättning. Även om amningen funkar bättre den här gången så är jag fortfarande alldeles för obekväm med hela grejen för att kunna tänka mig att amma bland folk, så då kör vi flaska. Jag kommer att skriva mer om det i ett skilt inlägg.
 
Vi har Lifefactorys flaskor, och de behöver bara stå i varmt vatten för att bli lagom temperatur – praktiskt när man inte har tillgång till micro eller annat. I stället har vi med oss en behållare som vi fyller med varmt vatten och sedan får flaskan stå i den en kort stund.
 
 
På eftermiddagen for vi trötta men nöjda hemåt. Då kände jag också att det var maximalt vad jag klarade av att promenera runt just nu och behövde komma hem och lägga mig ner. På hemvägen hade vi gjort en liten missberäkning med Alexanders mattider så för en stund var inte hemresan så där underbart gemytlig direkt när vi med en gråtande baby i baksätet svängde in på en folktom parkering så att jag skulle kunna amma. Då insåg jag att jag hade tagit på mig en klänning som inte direkt var amningsvänlig och så satt jag där halvnäck i bilen med klänningen upprullad under hakan och kände mig väldigt glammig, haha. Och bad tyst för mig själv att ingen jag kände skulle råka gå förbi just i den stunden.
 
I dag ska vi åka och handla ett par grejer till Adde som börjar inskolningen på dagis i morgon – spännande! – och så sitter jag och planerar några av veckans blogginlägg. Ha en riktigt fin fortsättning på er söndag alla! <3
0 kommentarer