Hemma igen!

Nu är vi äntligen hemma igen! Det kändes konstigt och en aning overkligt att sätta sig i bilen i går kväll och se världen utanför sjukhuset igen efter fyra dygn där. Och det kändes framför allt underbart svalt ute jämfört med när vi for in på onsdag kväll.
 
Eftersom igångsättningen drog ut på tiden och lillens sockervärden måste följas med ett visst antal dygn på grund av min graviditetsdiabetes så var vi kvar där ända till söndagen.
 
 
Vardagen känns förvånansvärt normal med två barn här hemma, och jag är lättad över att det åtminstone just nu känns som att de två brorsorna med tiden kommer att växa upp som väldigt bra kompisar. Mest är det mitt eget mående som inte direkt känns på topp ännu, men jag hoppas det tar sig om några dagar.
 
I övrigt har vi bland annat förvånats över ljudnivån som lillebror kan sova sig genom när storebror röjer omkring här hemma, och ibland har jag en känsla av att försöka hålla den ena vid liv utan att hindra den andras lek för mycket 😅 
 
 
Det var härligt att se Adde hjälpa till med att bära lillebror ut till bilen i går när vi for hem och att se hur ivrig han var. Jag och mina tre killar ❤
 
Nu känns det bra att vara hemma alla fyra, bara vara och ta dagen som den kommer ett tag.
0 kommentarer