En snabb middagsdejt

 
I går for jag och Wiktor på en snabb dejt och åt mat tilsammans på restaurangen Haukilahden Paviljonki (Gäddviks paviljong). Vi hade Alexander med oss, men hade barnvakt åt Adde, så det kändes som att vi var på tuman hand eftersom Alex sov hela tiden.
 
Även om det var mulet gick det bra att sitta ute, vilket var härligt. Vi åt varsin burgare – jag tog den med lax i – och satt i lugn och ro och pratade bort en stund. Mycket dopplanering blev det, eftersom det var på tapeten i går, men i dag har vi äntligen lyckats spika ett datum.
 
 
Just nu känner jag mig rätt trött, det känns att det är ett tag sedan vi sov en hel natt (jag undviker att tänka på hur många fler avbrutna nätter det kommer att bli, hehe), men jag försöker se det positiva: att Alex ändå sover helt okej, det skulle definitivt kunna vara värre. I natt vaknade han oftare än vanligt, så jag skulle ha lust att hinka i mig betydligt mer kaffe i dag än jag borde med tanke på amningen ...
 
 
Efter att vi hade ätit i går for vi till Espresso House på kaffe, eller jag tog snarare en efterrätt: grädde med lite kaffe, haha. Det kändes jättebra att komma iväg en stund och få lite tid på tuman hand, sådant laddar också batterierna när man t.ex. sover dåligt och annars kan ha svårt där hemma att riktigt koncentrera sig på vad den andra säger.
 
Nu ska jag hoppa i bilen och åka till Plantagen en sväng för att handla en klätterros ... Ha en riktigt fin fortsättning på er fredag alla!
 
0 kommentarer