Dagarna just nu

Vi är fortfarande bara hemma och tar dagarna som de kommer. I dag hade vi i och för sig lillemans första rådgivningsbesök (där allt gick bra), men förutom det har jag inte rört mig utanför lägenheten, och jag är konstigt nöjd med det just nu. Är ovanligt nöjd med lugnet.
 
En orsak till det tror jag är att jag nu av erfarenhet vet hur snabbt den här första babytiden går, det är inte bara något som alla säger utan jag vet det själv, och då känns det okej att allt annat får vänta just nu.
 
 
Vi vandrar runt här hemma i mjukiskläder, och jag känner mig allt annat än glammig, men det är okej. Just nu har jag ingen lust att varken sminka mig eller klä upp mig. Den dagen kommer också, men senare.
 
 
Hormonellt är jag upp och ner, ena stunden kan jag känna mig jätteglad för att nästa bryta ihop över ingenting. I måndags började jag storgråta över att vi (enligt mig) hade det jättestökigt här hemma och över att jag inte klarade av att städa, haha. Helt normalt, eller hur?
 
 
Som tur har jag de som städar och fixar här hemma. Adde vill vara med och göra allt, och som tur är Wiktor hemma med oss i flera veckor. Vi delar ju annars också på allt som har med hem och hushåll och barn att göra, men just nu fixar han allt och Adde hjälper till.
 
I dag är den mest normala dagen hittills, humörmässigt. Och när det gäller formen känns det också som den bästa dagen hittills, så snart jämnar det ut sig igen som tur.
0 kommentarer