Bröllopdsdag

 
I dag firar jag och Wiktor bröllopsdag, tre år som gifta. På ett sätt känns det som att tiden gått jättesnabbt, men på ett annat sätt känns det som en evighet för det har hänt så mycket sedan dess. Men om jag fick återuppleva en dag i livet så skulle jag definitivt välja den dagen, för det var den roligaste och bästa dagen i mitt liv.
 
Vissa kanske tycker att man borde välja de dagar ens barn har fötts som de bästa dagarna, och jag tänkte faktiskt på det under Addes förlossning, men konstaterade då snabbt att det inte var den bästa dagen ("Bröllopet var definitivt roligare än det här!" sa jag där under värkarna, haha.) Så, bröllopet var den bästa dagen som sådan och dagarna då våra pojkar föddes gav oss det absolut bästa vi har <3
 
 
Wiktor och Adde var uppe och i full gång med att fixa amerikanska pannkakor när jag och Alexander steg upp. Där väntade presenter på bordet, och när pannkakorna var klara åt vi och lyssnade på musiken från bröllopet – bland annat Something New med Axwell Λ Ingrosso som spelade i kyrkan när vi gick ut efter vigselceremonin.
 
 
(Bröllopsbildernas fotograf: Anna Riska)
 
 
Kände mig väldigt glad och tacksam där jag satt och mumsade i mig pannkakorna och drack kaffe och såg på Wiktor och Adde som åt, Adde som serverade oss nya pannkakor så fort våra tallrikar var tomma, och på Alexander som satt och sov i babysittern på golvet intill oss. En fin start på dagen!
 
 
(Wiktor och jag tänker helt klart lika när det gäller kort, det visade sig att vi båda har stått och valt mellan dessa två kort i butiken och sedan råkade det sig ändå så att Wiktor valde det rosa till mig och jag det guldfärgade till Wiktor.)
 
1 kommentar
Anonym

Vilka underbara bilder!

Svar: Tack! <3
Evelina Wilson