Best day ever!

Jag och Wiktor firade bröllopsdagen här hemma i går kväll, med moules frites och ett glas vitt på verandan. Det är härligt att man fortfarande kan sitta där till ganska sent på kvällen. Sedan dukade vi upp en ordentlig ostbricka, så sjuttons gott! Har saknat riktiga opastöriserade utländska ostar hela graviditeten.
 
 
I dag är Wiktor och Adde en lite längre stund på dagis. Wiktor skickade just en bild till mig där Adde står framför en brandbil, så de råkade definitivt åka dit på rätt dag. Bildens rubrik var "Best day ever!". Härligt när en sådan grej kan förgylla hela dagen. Är verkligen glad att Adde trivs så bra på dagis, efter all oro och ångest som jag från och till har haft under året bara vid tanken på dagisstarten.
 
Jag och Alex är alltså ensamma hemma. Om det inte börjar regna senare i dag har jag tänkt gå ut och gräva i trädgården. Min plan var att flytta om där först nästa år på våren, men jag kan inte riktigt hålla mig, saknar trädgårdsfixet alldeles för mycket, så en del har jag tänkt ändra om där redan nu.
 
Hur ser er dag ut?
0 kommentarer