Vår torsdag

Wiktor har ett kvällsmöte i dag så han hade Adde under dagen och medan jag var på sjukhuset. Diskussionen gick bra, men ska samla ihop tankarna lite innan jag skriver mer om det i morgon. När jag kom hem ville Adde ut på gården, så vi gick runt och tittade på smältvattnet som rann ner i brunnarna och nerför stuprännorna. Häftigt hur något så vardagligt kan vara så spännande när man är liten!
 
 
Wiktor hade fixat lunch åt Adde, plus middag som bara var att värma upp, så jag behövde inte tänka på det. Stekte en omelett till middag åt mig själv, en maträtt som jag ofta fixar här hemma – både åt mig själv och Adde. Det är så enkelt och går snabbt, samtidigt som det är mättande och är lätt att variera. Dessutom gillar jag att det är så färggrann mat. Jag är usel på att få det att se snyggt ut, och ärligt talat orkar jag inte anstränga mig heller, men gott blir det!
 
Jag brukar hacka och steka blandade grönsaker, sedan vispa ihop två ägg med lite mjölk och hälla över grönsakerna när de fått lite stekyta. Sedan låter jag det hela steka på svag värme, lägger på lite fetaost (eller annan ost) och ofta också färsk spenat som fyllning innan jag viker ihop omeletten (eller försöker vika ihop). Till sist saltar och pepprar jag. Mums!
 
 
När både jag och Adde hade fått i oss mat satt vi en god stund i soffan, jag, Adde och så den trogne tredje musketören Bobbe (mjukisdjuret), och läste böcker. Lilla Anna och Ingrid är favoriter just nu. Vilka böcker gillar era barn?
 
 
Nu är Adde nattad och jag ska sätta igång och jobba med mitt, ser fram emot att få sitta och jobba länge i kväll (en fördel när också Wiktor måste jobba är att jag själv kan fokusera på eget jobb, annars vill jag ju hellre umgås med honom).
 
Ha en finfin kväll alla! <3
3 kommentarer
Evelina

Åh. De där böckerna är så gulliga! 😍

Mirre - Sweetwords

Så gott det såg ut och förstår att det var mycket att prata om och tankar att smälta

Är tillbaka på blogg.se igen

Eva`s blogg

Mina barn är ju vuxna men har ju barnbarn o dem tror jag hade gillat dom böckerna skall kolla efter dom. Mm ser gott ut kul att laga mat hemma :) kram å fin fredag