Läkarbesök och resplaner

 
Ännu en härligt solig morgon här, även om det var ganska så kyligt innan solen hade gått upp ordentligt. Jag och Adde gick i väg till rådgivningen så fort vi ätit frukost (och jag druckit kaffe). Adde har en period just nu när han helst vill vara utomhus hela tiden – eller få en chans att dra på sig ytterkläderna – så han blev glad när jag packade ner honom i vagnen. Innan vi gick i väg och innan jag fått i mig kaffe och frukost lekte han ute på den inglasade terrassen (se Instastory), och jag insåg att även det är en fördel med terrassen: han kunde vara "ute" och leka medan jag drack mitt kaffe. Praktiskt värre, och båda var vi nöjda och glada.
 
 
På rådgivningen hade vi ett besök hos läkaren inbokat, det var det som hör till 1,5-årskontrollen, och allt gick bra. När vi promenerade hemåt hade solen redan nått så pass högt över trädtopparna att det redan kändes riktigt varmt ute, men snötäcket på marken är fortfarande tjockt så våren känns inte direkt nära ännu ...
 
 
Därför ser jag verkligen fram emot att åka i väg till Italien på lördag. Vi hoppas på vårigt väder där borta – och framförallt vårblommor (mest jag som hoppas på det, hehe)! Själva resan är inte spontan, för vi har funderat på den hela vintern, men inte kunnat bestämma oss för vart vi vill åka. Länge lutade det mot Spanien, men flygen till Italien funkade bättre, så då bokade vi det i stället för ett par veckor sedan. I går bokade vi det sista hotellet – det blir en av de första resorna vi åker på som vi har allt bokat på förhand, haha. Förra året i mars körde vi runt i norra Italien och Schweiz och inte heller då hade vi det sista hotellet bokat när vi flög i väg, möjligen hade vi alla hotell bokade innan vi flög till Kroatien i augusti i höstas. Nu flyger vi till Rom, stannar en vecka, bor på tre olika ställen och kör runt i Toscana. Ska bli jättekul!
0 kommentarer