Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter påskfirandet i Österbotten. Vi har haft en riktigt bra påskhelg med underbart väder (även om det har varit väldigt vintrigt), och jag skriver mer om allt i morgon så fort jag lagt in alla bilder i datorn.
 
Bilfärderna gick som vanligt också bra – vi såg inte så mycket av det utlovade snöovädret heller i dag, som tur. På vägen upp i torsdags var Adde vaken hela vägen, förutom den sista timmen, och han underhöll sig med att titta på utsikten och i böcker. Är verkligen glad över att han är så bra på att underhålla sig själv, och det är något vi hela tiden har uppmuntrat honom till här hemma också ända från det att han var riktigt liten. Samma underhållning räckte på hemvägen i dag, men i dag for vi tidigare och prickade också in hans sovtid i början av färden.
 
 
Vi åt en tidig lunch och startade klockan 12, hemma var vi klockan halv 6 och hann med en sväng till matbutiken på slutrakan. Det kändes skönt att komma hem så pass tidigt och kunna fixa en snabb middag och ta det lite lugnt innan nattningen. Ofta när vi kör upp eller ner brukar vi komma fram sent på kvällen, äta något snabbt på vägen och sedan vara trötta till tusen när vi kliver ur bilen och packar ur allt.
 
Nu ska jag läsa lite, Wiktor jobbar och sedan blir det tv-serien Marcella som får avrunda dagen. Ha en fin kväll allla!
0 kommentarer