Svenska Teatern

Vi hade en bra kväll i går, jag och Azra, på Svenska Teatern där Förlaget och Schildts & Söderströms inledde sin serie av författarkvällar "Nu imorron – scen för litteratur". Det var Ulla Donner och Johannes Ekholm som var där och diskuterade sina böcker. Det blev stort fokus på vår generation, livet, samhället och framtidsmöjligheter, vilket väckte flera tankar. Kanske skriver ett inlägg senare om någon av de tankarna när jag får ordning på dem.
I kväll ska jag hem till min kompis Johanna, vilket jag ser fram emot. Och så fick jag just meddelande om att mina blomlökar är på väg – äntligen (*emoji som dreglar och har hjärtan för ögonen*)! Bra start på dagen! Nu ska jag dricka mer kaffe och sedan sätta igång med skriverier så fort Adde tar sin tupplur. Vi hörs senare!
För att läsa mer om Johannes Ekholms bok Kärlek liksom kan ni klicka in er på Förlagets hemsida, och för att läsa mer om Ulla Donners bok Spleenish kan ni klicka in er på Schildts & Söderströms sida (bilderna är lånade från de två förlagens sidor).
 
1 kommentar
Jessica Högberg

Eller så tar du en tupplur du också;)

Svar: Ja, kanske skulle ha varit helt smart att göra det! ;D
Evelina Wilson