Firandet är igång!

I dag har vi firat Adde lite i förskott. Hans farmor är bortresta på själva födelsedagen så hon och hennes man kom hit i dag på lunch och kaffe, vilket var kul, och särskilt roligt för Adde. Jag och Wiktor hade fixat räkpaj och sallad och sedan hade jag bakat cupcakes till kaffet.
Adde fick en sparkbil som present, vilken han blev väldigt glad över. Alla bilar, maskiner och allt tekniskt – oberoende om det bara är små detaljer på undersidan av något – är otroligt intressanta, och han kan underhålla sig långa stunder med att undersöka sådant. En av de vanligaste kommentarerna jag får just nu om Adde är: "Där är en blivande ingenjör!" Och med tanke på att Wiktor är diplomingenjör och ekonom och det finns flera ingenjörer i släkten så är tanken kanske inte särskilt långsökt.
(I datorn döpte jag den här bilden till "hitta armarna!". Jag lovar att de finns där, haha.)
Det känns fortfarande konstigt ibland att Adde redan är 1 år, en del av mig tycker att han ju just föddes och att jag just åkte in till BB, och en del av mig tycker att det känns som en evighet sedan. Jag ska skriva mer om det i ett annat inlägg senare i veckan, eller kanske till och med fler än ett.
Nu ska jag sätta mig ner och skriva ett par timmar och sedan blir det lördagsmys! Ha en fin kväll alla!
2 kommentarer
Isabell Hedberg

Åh vad mysigt, och vilka härliga rosor :)
Grattis till lillkillen :D

Svar: Tack! :D
Evelina Wilson

Mirre Sweetwords

Grattis till plutten och fin blusen är på dig

Svar: Tack! :D <3
Evelina Wilson