En kaffebetjänt skulle inte vara helt fel just nu

Är det någon annan som känner att det är svårare att dra sig upp ur sängen nu på morgnarna? Det är konstigt hur lätt det kan gå att vakna klockan sju om morgnarna på sommaren när det är riktigt ljust ute, men så fort det börjar bli mörkare så har jag en tendens att bli otroligt morgontrött ... Adde sover också längre på morgnarna nu, så det gör det ännu lättare att ligga kvar och drömma om en betjänt som skulle kunna koka kaffet och komma och servera det åt en på sängkanten, haha. Så man inte behövde gå upp och koka det själv för att vakna.
Vi har inte så mycket program i dag, annat än babysim i kväll, men annars är det här en vecka med en hel del roligt program, och både jag och Wiktor har kvällar hemifrån på egen hand. Sedan i helgen börjar vi med Addes födelsedagsfirande del 1, det egentliga firandet tar vi sedan nästa helg när han fyller på riktigt. Ser fram emot allt firande!
Här har vi fortsatt att öva på att gå nu på morgonen, det är inte klokt när man tänker på det, hur mycket som ändras på ett år och hur mycket barn utvecklas på bara ett år. Att det kan hända så mycket så snabbt, det är helt otroligt!
0 kommentarer