Tips på inredning till barnrummet

Inlägget är reklam för Pixizoo och innehåller annonslänkar.
Som ni vet håller jag på och inreder Addes rum, eller halva rummet blir hans och ungefär halva blir kontor. Det är inte alltid så lätt att hitta saker som funkar till båda de delarna, men jag tror att jag har lyckats hitta några fler grejer nu. Eller vad tror ni om de här? Fåtöljen och väggkrokarna är mina favoriter, vilka är era?
Det är hos Pixizoo som jag har hittat de här, och de har dessutom på en stor del av deras sortiment just nu. Vi har ju vit grund i hela lägenheten här hemma, men i Addes rum skulle jag vilja få in lite mer färg med hjälp av olika detaljer. I taket hänger en vimpel som bland annat har gula, gröna och beige nyanser, så därför fortsätter jag med färger som funkar till den. Just därför skulle särskilt krokarna och den gröna hyllan passa så perfekt! Och en fåtölj i samma stil som den på bilden har jag längre tänkt skaffa åt honom. Jag får fundera på det här lite till nu innan jag beställer.
Just nu får ni 20 %  RABATT på hela Pixizoos sortiment när ni uppger koden AD20 (gäller inte nedsatta priser eller följande varumärken Priam, Leander och Sebra säng).
2 kommentarer
Sara Ekman

fint! :)

sara

fina saker! :)