Som tur blev jag inte ingenjör

Efter att ha kollat på det här bokstället varje gång vi varit till IKEA sedan vi flyttade hit (minst 10 gånger med andra ord) så slog jag till i går kväll. Det säger en del om min oförmåga att göra spontanköp, haha. Sedan är jag rätt otålig av mig när jag väl har bestämt mig för något – då ska det ske direkt, så jag tänkte att jag skulle skruva ihop det här stället själv nu på morgonen. Det är ju bara en liten hylla, kan väl inte vara så svårt, orkar inte vänta tills Wiktor kommer hem och kan göra det.
Trodde jag, va. Hyllan blev så klart  sned och jag förstår inte (läs: orkar inte ta reda på) vad felet är. Den vinglar hit och dit när den står på golvet, och det är inte golvet som lutar, haha. Så jag fick åter en gång bevisat för mig själv att jag valde rätt inriktning när jag inte blev snickare eller ingenjör, haha. Jag är bra på mycket, men inte att skruva och sätta ihop saker. Eller, jag har rättare sagt inte tålamod eller intresse till det. Ofta är det ju sådant som man tycker är intressant som man blir bra på, och det här hör verkligen inte till de grejer jag helst lägger min tid på.
Ännu ett område där jag och Wiktor kompletterar varandra perfekt: han älskar att sitta och pyssla med sådant här, ju fler bitar som ska läggas ihop, desto roligare tycker han. Och jag är helt tvärtom. Jag skulle aldrig läsa en instruktionsbok (kanske där det gick fel med hyllan, hehe), han tycker om instruktionsböcker. Jag har noll tålamod, han har all världens tålamod. Så nu bär jag upp den här till Addes rum så får den stå där och vänta tills Wiktor kommer hem. 
Hur är det med er – älskar ni att skruva ihop saker eller suckar ni inombords bara vid tanken på det?
2 kommentarer
Netti Starby

Jag kan verkligen tokig på Ikeas grejer när det ska byggas upp men går allt bra så är det kul! :-D Kramis

Svar: Haha, jeps om det går bra så känner man sig väldigt bra och då är det roligt! :) För mig går det dock sällan bra XD
Evelina Wilson

Karin

Hej.
Jag är ungefär dom din man, gillar att montera och mycket tålamod medan min man är som du noll tålamod och hatar att montera ihop möbler. Han brukar få hjälps till på ett hörn. Men då måste jag säga vilken skruv och vad han ska göra

Svar: Det låter som hemma hos oss men omvänt då! :D
Evelina Wilson