Pyjamasdag

Vi har en pyjamasdag här hemma i dag. Tanken var att åka in till stan och luncha, men Adde snörvlar rejält så vi stannar hemma och avvaktar vad det blir av det. Wiktor är också dunderförkyld, så jag är en aning nervös för att det blir en runda med flunsa nu igen här. Håller tummarna för att vi klarar oss något så när och att det går snabbt över!
Här ser ni fler bilder från Addes rum. Det är väldigt tomt här ännu, men jag har insett att det är en bra strategi att inreda långsamt – det är större chans att man verkligen gillar de grejer man väljer ut då. Det blir inga spontanköp, inga prydnadskuddar som ena stunden verkar jättesnygga och som man i nästa, precis när returrätten hunnit gå ut, gömmer undan i något skåp för att man undrar ifall man var vid sina sinnens fulla bruk när man valde ut dem i butiken.
Vid sidan om att kurera Adde ska jag ta igen en del skrivande i dag. Det blev för lite av den varan i helgen när vi firade Wiktors födelsedag. Jag hann skriva några sidor i går, men i dag ser jag fram emot att skriva ännu fler för att komma ikapp min takt på 20–25 sidor/vecka.
Vad har ni på gång i dag? Jag hoppas att ni sluppit allt vad förkylningar heter?
4 kommentarer
Malin

Ok, tack för tipset. Jag funderar på min långklänning ifrån Ilise Jacobsen. Frågan är om man kan ha långklänning på hösten? Vad ska man ha på fötterna till det? Jag är ingen tjej som äger så många skor. Jag är lite sugen på att köpa en Ilse Jacobsen. En klänning som går till knäna.
Får väl rota lite i min garderob och se om jag hittar något. 😂

Amanda

Åå så fint <3

Jenny

usch för förkylningar. hoppas han blir bättre..
Jätte fint rum och tycker det är bra tänkt..mer o mer leksaker blir det oftast. Känner de nu med min 3 åring, man blir galen på så mkt man samlar på sig. Försöker rensa undan då o då :)

Mirre Sweetwords

Så fint rum han har =D, längtar tills vi får inreda hennes nya rum då vi flyttar =D

Svar: Det kan jag tro, ska bli så kul att se sedan hur ni inreder allt efter flytten! :)
Evelina Wilson