Ny vecka

Godmorgon på er! Det har varit en humörsvängningarnas morgon här hos oss. Jag vaknade på fel sida själv och innan jag fick i mig kaffet fick jag andas luuugnt för att inte brusa upp för minsta lilla, som när Adde tog sin mjölkmugg och tryckte ner den i gröten. Sedan efter frukosten gick potträningen galant och jag blev på topphumör igen, haha, det är ju bra att man kan bli glad för det lilla och att en sådan sak kan pigga upp en. Men strax därefter klättrade Adde upp i soffan (han lärde sig det förra veckan) och en stund därefter trillade han ner från soffan, så då sitter man där och är ledsen och han är ledsen och allt är upp och ner igen.
Som tur blev det bättre av att gosa ihop sig bredvid varandra i soffan och läsa boken om Gruffalon. Ibland börjar dagarna så här, det som är bra är i alla fall att det krävs ganska små knep för att pigga upp oss: jag behöver bara lite kaffe och Adde behöver bara lite gos och en sagostund.
Den här veckan har jag en hel del program utöver det vanliga, vilket är roligt:
Måndag: Fika hos Mira som bor här nära och har en flicka som är precis lika gammal som Adde.
Tisdag: Träffis med Emmi på stan.
Fredag: Ett författarlett skrivarseminarium hela dagen.
Lördag: Dejt med Wiktor (bio och mat).
Söndag: Wiktors födelsedag.
Där emellan ska jag skriva på. Jag har fått ett par skrivuppdrag till en tidning nu också, så jag ska börja fila på det, det blir kul.
Hur ser er vecka ut?
 
att ha barn att vara hemma med barn familj familjeliv livet med barn
1 kommentar
Sanna

Haha, jag läst samma bok för Hudson i Australien! :D

Svar: Haha, den e bra! :D
Evelina Wilson