När klädbehoven förändras

Vi vaknade upp till ett snöigt Bastviken i dag. Wiktor sjöng "Winter wonderlaaand" hela morgonen, han börjar alltid sjunga det när vintern kommer. Nästa vinter gissar jag att Adde stämmer in i sången och så går de runt här båda två och sjunger.
Adde fick gå ut en kort stund på vår inglasade terrass och titta på snön. I dag ska vi åka och köpa en pulka, jag vet att snön kommer att smälta bort snart, men för första gången på många år är jag själv lite exalterad över snön, tack vare Adde. Jag ser fram emot att åka pulka med honom! Måste bara skaffa lite vinterkläder först ... Har insett att när man får barn handlar det inte bara om att barnet ska ha en hel del kläder för olika väder, som förälder blir man också tvungen att införskaffa en hel del. Åtminstone om man är som jag som innan vi fick Adde mest har gått i sommar-, höst- och vårkläder året runt. Aldrig vinterkläder. Jag äger t.ex. ingen mössa, har aldrig tidigare känt behov av en. Men om vi ska ut i pulkabacken i vinter måste jag kanske köpa en.
På terrassen (som ju är inglasad precis som balkongen) står krysantemerna fortfarande och mår bra. Jag hoppas att de står sig ännu ett tag.
Vi hörs senare, ha en fin dag!
 
 
Gillar du min blogg? Då blir jag jätteglad om du nominerar mig till Blogg.se-priset HÄR!
att ha barn familj livet snö vinter
3 kommentarer
Selma

Vilka fina blommor 😍

meh.blo.gg

Tack!
Fina bilder

Matilda Berlin

Men va?? Har ni snö? Jösses!!