Snart kanske jag lägger undan sommarjackan

Jag brukar gilla måndagar, men förra måndagen vaknade jag upp med låg motivation och i dag vaknade jag upp med PMS-humör. Så jag tror att jag och Måndag har en paus för tillfället i vår goda relation, haha. Det är som det är, humör kommer och går, ibland kan man försöka pigga upp sig och ibland får man bara ta det som det är, att det mesta känns upp och ner, inte ens kaffet smakar som det ska och så hoppas man på bättre humör följande dag. Bättre att ta det lugnare den dagen när allt känns upp och ner och sedan ta igen det när allt känns på topp igen och man har energi så att det svämmar över åt alla hålla och kanter.
Det blev i alla fall en promenad med vagnen, och det piggade upp. Det är så härligt ute just nu, även om det börjar bli lite svalt – så svalt att jag undrar om jag borde byta sommarjackan mot något varmare snart. Inte än, men kanske snart. Vi hade ett bra babysim också nu på kvällen, så då försvann allt vad PMS-humör heter.
Bilderna tog Wiktor för ett par veckor sedan, och vi gick samma runda i dag som då och jag såg ut på samma sätt också (samma kläder osv) så jag tänkte att bilderna skulle funka, men när jag såg dem insåg jag att hösten gått fram i raketfart den senaste tiden. Nu börjar träden vara nästan kala, och marken är täckt med orange och bruna löv överallt. Snart är det vinter, de har lovat snö här till nästa vecka. Om det stämmer kanske jag byter sommarjackan till höstjackan då.
Jag hoppas att ni alla haft en bra dag! Ha en riktigt fin kväll alla så hörs vi igen i morgon!
 
 
Gillar du min blogg? Då blir jag jätteglad om du nominerar mig till Blogg.se-priset HÄR!
3 kommentarer
Matilda

Och jag går redan runt i nästintill vinterjacka haha! Men man måste ju älska hösten, så härligt :) Men fy, vi vill ju inte ha snö än, det får gärna vänta ett tag.

Svar: Häftigt hur olika man kan vara! :D Och jo, hösten är verkligen fin men håller med dig om att snön inte skulle behöva komma riktigt än.
Evelina Wilson

Mirre Sweetwords

Här har varma jackan kommit fram minsann även mössa vantar =D

Svar: Jo, höstjackan åker snart fram här också, mössa har jag alltid för varmt för att använda om jag inte ska ut på en längre promenad XD Jag är konstig när det gäller värme och kyla helt enkelt, haha.
Evelina Wilson

Ninas corner

Usch ja, här har varma höstjackan åkt på och nu har jag letat fram vantar, mössa och halsduk också. De ska visst behövas snart... Så fina bilder! Höstiga och härliga. :)

Svar: Jo, det blir nog att packa fram dem här snart också! Tack ska du ha! :)
Evelina Wilson