Lunch och skumpa

Dagen fortsatte lika bra, först med lunch på Sandros högst uppe i Kampen tillsammans med Alexandra och hennes flicka, som jag äntligen fick träffa. Det var jättekul att ses efter så lång tid igen! Det var också första gången på Sandros för min del, och jag gillade deras buffet, särskilt eftersom där både fanns veganska och vegetariska alternativ som var jättegoda.
Det ser ut som om vi sitter inne på en bar på bilden, haha, hörnet med palmen var det enda stället i salen där vi fick rum med två vagnar – inte alltid lätt med den logistiken – men det var bra för det var lite avskilt från resten av restaurangen. Adde pekade ibland på den upplysta palmen som om han tänkte att en sådan vill han ha hemma i sitt rum. Förhoppningsvis tolkade jag honom fel, men jag lovar att jag ska *host* tänka på saken, haha.
Efter lunchen hann vi också träffa Azra en snabb sväng. Tanken var att ta en fika, men det var fullt på caféet som vi först hade planerat gå till, så vi gick till Twist i stället, och när vi såg att de hade skumpa där behövde vi typ bara se på varandra för att se att vi båda tänkte samma sak: Strunt i kaffet, vi tar skumpa i stället! Det sätter ju guldkant på vilken eftermiddag som helst.
Jag och Adde kom hem lite före kl. 18, och strax efter oss kom Wiktor hem. Han vill ju umgås med Adde på kvällarna och ta nattningen, ofta umgås vi alla tre ihop fram till nattningen, och sedan brukar jag gå upp och skriva, men i dag har jag inte hunnit skriva tillräckligt mycket så jag gick upp och började på nästan så fort Wiktor kom hem. Det var puss i dörren och sedan tog jag datorn och gick upp och satte igång. Är glad över att det funkar så bra, vi är ett bra team här hemma och det underlättar livet på många plan!
2 kommentarer
Karin

Vilken mysig dag ni verkar ha haft.

MALIN

Vad mysigt :) Kram